Fesols amb bolets i botifarra de perol
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Facil

Ingredients
- Un quilo de fesols bullits-Dues botifarres de perol-Mig quilo de bolets variats-Oli-Sal-Julivert picat-
4 racions
Utensilis
Una olla grossa, un paella i un morter.
Elaboració
Per bullir els fesols, els hem de tenir prèviament remullats, i després els bullim amb aigua i sal. Els escorrem i els reservem de moment. Posem una paella al foc amb un raig d'oli i posem a fregir la botifarra de perol desgranada i els bolets a trossos. Anem remenant i quan veiem que està força cuit i rosset, afegim els fesols, salem al nostre gust i escampem una mica de julivert picat. Donem unes voltes per barrejar els ingredients i a taula .
Etiquetes:
Cuina volcànica Llegums
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2800 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.