Fesols amb bolets i botifarra de perol

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de fesols bullits-Dues botifarres de perol-Mig quilo de bolets variats-Oli-Sal-Julivert picat-

4 racions

Utensilis

Una olla grossa, un paella i un morter.

Elaboració

Per bullir els fesols, els hem de tenir prèviament remullats, i després els bullim amb aigua i sal. Els escorrem i els reservem de moment. Posem una paella al foc amb un raig d'oli i posem a fregir la botifarra de perol desgranada i els bolets a trossos. Anem remenant i quan veiem que està força cuit i rosset, afegim els fesols, salem al nostre gust i escampem una mica de julivert picat. Donem unes voltes per barrejar els ingredients i a taula .


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2239 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!