Calamanets a la Romana
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil
Ingredients
- 5o6 calamanets frescos- Sal- Oli -Per fer la pasta de arrebossar: Un raig d'aigua de Vichi- Un pols de sal- Una mica de farina-
1 racions
Utensilis
Una escorredora, una cullera de fusta , unes pinces de cuina , una escorredora , paper absorbent i una paella.
Elaboració
Rentem i netegem els calamanets , i els passem a una escorredora. Preparem la pasta de arrebossar , en un bol posem primer l'aigua de Vichi , afegim la sal i remenem una mica , tot seguit afegim farina i anem remenant sense parar fins a obtenir una pasta ni espessa , ni clara, ha de quedar un entremig. Posem una paella al foc amb oli i un cop calent anem passant els calamanets per la pasta i els posem a fregir. Un cop ben rossos els traiem de la paella i els posem en paper absorbent i els emplatem.
30min
Etiquetes: a la romana Arrebossats Calamar Quaresma Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1550 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.