Calamanets a la Romana

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5o6 calamanets frescos- Sal- Oli -Per fer la pasta de arrebossar: Un raig d'aigua de Vichi- Un pols de sal- Una mica de farina-

1 racions

Utensilis

Una escorredora, una cullera de fusta , unes pinces de cuina , una escorredora , paper absorbent i una paella.

Elaboració

Rentem i netegem els calamanets , i els passem a una escorredora. Preparem la pasta de arrebossar , en un bol posem primer l'aigua de Vichi , afegim la sal i remenem una mica , tot seguit afegim farina i anem remenant sense parar fins a obtenir una pasta ni espessa , ni clara, ha de quedar un entremig. Posem una paella al foc amb oli i un cop calent anem passant els calamanets per la pasta i els posem a fregir. Un cop ben rossos els traiem de la paella i els posem en paper absorbent i els emplatem.

30min


Recepta de cuina de Calamanets a la Romana
per Jordi Bosch Negre
Recepta de cuina de Calamanets a la Romana
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1112 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

brugent diu:
No sabia que es feia amb aigua amb gas, per això a mi no em sortien prou bons, gracies :))

Victòria
Jordi Bosch Negre diu:
Es una entre varies maneres de fer l´arrebossat , a casa es de llarga tradició fer l´arrebossat d´aquesta manera. Realment queda molt bo.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: