Conill a la pagesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un conill trossejat
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Brou de pollastre casolà [Veure recepta]
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Ví blanc
  • Conyac
  • Una ceba picada
  • Tres alls pelats
  • Pa fregit
  • Julivert
  • Ametlles torrades
  • Xocolata en pols
  • Mig fetge del conill, fregit
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrisa, sofregim el conill. Seguidament afegim: la ceba picada, els alls, el llorer i el tomàquet. Quan és mig cuit, afegim un raig de ví blanc, dos cullerots de brou de pòllastre i conyac.
A part, fem una picada amb: ametlles torrades, un all, pa fregit, xocolata en pols, julivert i el fetge del conill. Seguidament, ho afegim a la cassola amb el conill, deixem que faci xup-xup fins que tot el conjunt estigui cuit, i ja estarà llest per servir.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3351 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: