Arnadi

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 carabassa mitjana (2 kg)
  • 1 Kg de sucre
  • 1 Kg de ametlla mòlta
  • Pinyons i nous per adornar

10 racions

Elaboració

Es parteixen les carabasses i es couen al forn. Després es deixen refredar,
es treu la pell i s'escorren dins d'un drap lligat en algun lloc alt.
Un cop escorregut es barreja la carabassa a parts iguals amb sucre i una
tercera part d'ametlla mòlta.
Amb aquesta barreja es fa una pirámide en una plata per poder posar al forn.
S'adorna amb pinyons i nous i es posa al forn fin que estigui daurat.

Notes

Aquest plat és típic de Setmana Santa al País Valencià.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

548 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: