Carpaccio de salmó amb ibèric

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llom de salmó cru- Oli d'oliva -Pernil ibèric-

1 racions

Utensilis

Un plat per servir i un ganivet de cuina.

Elaboració

Posem el llom de salmó al congelador una estona per poder tallar ben fi. Un cop això fet tallem el llom de salmó en trossos ben fins i els posem en un plat. Amanim el salmó amb una mica d'oli i després i posem els trossos de pernil a sobre. El deixem reposar una mica i estarà a punt per menjar.

30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2596 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Domènec Garrofé diu:
Aixo es com dir-ne: Salmo Serrano
Jordi Bosch Negre diu:
Si tens raò , nosaltres l´hem fet aquest nadal i és bonissim.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: