Macarrons amb xampinyons i salsitxes

Ingredients

  • 350 gr. de macarrons
  • 200 gr. de xampinyons
  • 8 salsitxes
  • 40 gr. de parmesà
  • 1 dent d'all
  • 2 branquetes de julivert
  • 40 ml. d'oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Netejar els xampinyons i tallar a quarts. Separar les fulles de julivert.
Coure els macarrons i reservar en un escorredor.
Tallar les salsitxes a trossos d'uns 2-3 cm. Escalfar l'oli en una cassola, afegir les salsitxes i saltejar uns 2 minuts. Afegir els xampinyons i l'all picat i seguir cuinant, remenant sovint, uns 3 minuts més.
Afegir la pasta a la cassola. Salpebrar i barrejar bé. Servir i decorar els plats amb les fulles de julivert picades i el formatge parmesà a trocets.

30min

Notes

Si es prefereix es poden sustituir les salsitxes per virutes de foie; en aquest cas no serà necessari cuinar i s'afegirà a l'últim moment.

Per


Recepta de cuina de Macarrons amb xampinyons i salsitxes

Macarrons amb xampinyons i salsitxes
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1074 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!