Préssecs farcits de carn i botifarra negre, amb reducció d'oporto

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre préssecs de vinya, de mida més aviat gran
  • Una botifarra negre de perol
  • 150 grams de carn trinxada de porc
  • Sal
  • Una ceba picolada
  • Mig litre de ví d'oporto
  • Maizena
  • Nata líquida per muntar

2 racions

Utensilis

Un estri per buidar fruites.

Elaboració

Primer de tot, tallem els préssecs per la meitat a lo ample, i hi traiem el pinyol.
Amb l'estri de buidar, traiem una mica de carn, per fer-ho més profund.
Seguidament, ho posem al forn a 180º, fins que són una mica tous, i els traiem i els reservem. A part, en un cassó, fem reduïr el ví, i hi afegim una mica de nata líquida, i si fa falta, ho espessim amb una mica de maizena.
A part en una paella amb oli d'oliva, fregim la carn de porc, la botifarra esparracada, i la ceba picolada. Quan tot plegat és fregit, agafem els préssecs i els omplim amb aquesta farsa. Tot seguit, els cobrim amb la salsa, i ja els podrem servir a taula.

1h

Notes

Aquesta recepta, si trobem préssecs, la podem fer tot l'any.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1617 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: