Platillo d´ànec

Ingredients

  • 1anec tallat a octaus-2cebes-2carrotes-4grans d'all-3tomates madurs-Brou d'aviram-Vi ranci-Olives verdes sense pinyol-Farina-Sal-Pebre-
  •  
  • La Picada: Fetge de l'ànec-8 ametlles torrades-1got petit de vi ranci-2cullerades d'oli-

4 racions

Utensilis

Una cassola de fang,un cassó i un morter per la picada.

Elaboració

Daurem els talls d'ànec salats en una cassola de fang am poc oli. Un cop enrossit , afegim la ceba i la carrota a daus petits i, quant agafin color , afegim els alls trinxats i el tomàquet ratllat o picolat. Afegim una mica de farina per lligar. Afegim després el vi ranci i, quant evapori , cobrim amb el brou i deixem coure a foc lent una hora. Mentrestant fem bullir les olives en un casso a part amb aigua i deixaran anar la salabror. Cap el ultim quart d'hora de la cocció les afegirem a la cassola. Mentrestant fem la picada i la incorporem a la cassola ; vigilant que quant estigui ben incorporada i lligada amb la cocció podrem apagar el foc .

2h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2437 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!