Calamars a la romana

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya,Madrid,Andalusia
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Calamars nets
  • 2 Ous
  • 2 Cullerades de farina
  • Una culleradeta de llevat
  • Oli de gira-sol o de fregir
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallar el tub de calamar a rodanxes. Que no siguin ni fines ni molt grosses, (aproximadament que tinguin 1 centímetre de gruix).
En un bol, bats els ous i li afegeixes una mica de sal, dues cullerades soperes de farina i una culleradeta de llevat. Introdueixes les anelles al bol i mescles tots els ingredients.
En una paella amb abundant oli calent, fregeixes les anelles poc a poc que quedin soltes, fins que agafin color i estiguin daurades.
Després, les escorres en un plat amb paper de cuina absorbent. I finalment es serveixen en un plat amb una rodanxa de llimona o maionesa.

Consell:

Recorda de fregir les anelles amb l'oli molt calent perquè no absorbeixin tant oli.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1303 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: