Café del diable

Ingredients

  • 1/2 tassa de café fort, ben calent
  • 3 dl de brandy
  • 1/4 de llimona
  • Sucre

Elaboració

S'estèn el sucre sobre un plat. S'humiteja amb llimona la vora de la
copa, abocant--la sobre el sucre durant uns segons per tal que aquest
quedi adherit a la vora. S'omple la copa amb el café calent i s'afegeix
el conyac.
Flamejar i servir a continuació

Notes

Amb el fred que està fent, prenent una copa de café com aquesta et ressuscita


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1920 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: