Amanida de brots tendres amb formatge "feta"

Ingredients

  • Una bossa de brots tendres (n'hi han de molts tipus, això va a gustos).
  • Un pot de formatge "Feta" a daus (el venen en oli i condimentat amb espècies).
  • Un grapat d'olives negres.
  • Una llauna petita de tonyina.
  • Si es pot aconseguir, uns brots de fonoll marí (típic de les illes Balears).
  • Oli d'oliva verge
  • Vinagre de Mòdena
  • Sal
  • Mostassa de Dijon "a l'antiga" (amb els granets de mostassa).

4 racions

Elaboració

Rentem i escorrem bé els brots tendres.
En un bol, barregem l'oli d'oliva amb una mica de vinagre de Mòdena, sal i una cullerada petita de Mostassa de Dijon.
Ho afegim per sobre i ho remenem bé. Hi afegim la tonyina i ho tornem a remenar. Hi afegim les olives negres i el formatge "Feta" per sobre i uns brots de fonoll marí.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2377 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: