Amanida de brots tendres amb formatge "feta"
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Una bossa de brots tendres (n'hi han de molts tipus, això va a gustos).
- Un pot de formatge "Feta" a daus (el venen en oli i condimentat amb espècies).
- Un grapat d'olives negres.
- Una llauna petita de tonyina.
- Si es pot aconseguir, uns brots de fonoll marí (típic de les illes Balears).
- Oli d'oliva verge
- Vinagre de Mòdena
- Sal
- Mostassa de Dijon "a l'antiga" (amb els granets de mostassa).
4 racions
Elaboració
Rentem i escorrem bé els brots tendres.
En un bol, barregem l'oli d'oliva amb una mica de vinagre de Mòdena, sal i una cullerada petita de Mostassa de Dijon.
Ho afegim per sobre i ho remenem bé. Hi afegim la tonyina i ho tornem a remenar. Hi afegim les olives negres i el formatge "Feta" per sobre i uns brots de fonoll marí.
10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2622 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.