Chipirones en cazuela

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1kg de chipirones
  • 2huevos
  • Patatas fritas
  • 2 dientes de ajo
  • Un ramito de perejil
  • 1/2vasito de agua
  • 1/2cebolla
  • Sal

3 racions

Elaboració

En una cazuela de barro con aceite,echar la cebolla y los chipirones en crudo, salar y dejar cocer. Añadir agua si es preciso, cuando se hayan bebido el caldo, echar la picada de ajo y perejil, y a continuación las patatas que se habran freido a parte y los dos huevos duros


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

927 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: