Amanida d'endĂ­vies amb figues i pernil cuit

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 3 endĂ­vies
  • 4 llesques de pernil cuit
  • 4 figues fresques
  • Una mica de vinagreta (oli d'oliva verge, vinagre de vi blanc i pebre blanc mòlt)
  • Una mica de sal
  • Una mica de pebre negre mòlt

4 racions

ElaboraciĂł

Rentem les figues, les escorrem i les fem en quatre talls.
Escalfem el forn a 180 graus i posem les figues durant 20 minuts.
Rentem i escorrem les endĂ­vies. Els hi tallem el petit tronc i les tallem a rodelles.
Agafem les llesques de pernil i en fem trossos.
Ara anem a emplatar, en una plata per servir hi posem els ingredients escampats i barrejats.
Per Ăşltim, amanim el conjunt amb una mica de vinagreta i salpebrem una mica.

40min

Notes

Si ĂŠs a l'hivern, aquesta amanida es pot escalfar una mica i tambĂŠ ĂŠs molt bona.
A l'estiu agrada mÊs tèbia o deixada refredar.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Amanida d'endĂ­vies amb figues i pernil cuit

Enllaça aquesta recepta:

4718 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!