Amanida d'endívies amb figues i pernil cuit

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 endívies
  • 4 llesques de pernil cuit
  • 4 figues fresques
  • Una mica de vinagreta (oli d'oliva verge, vinagre de vi blanc i pebre blanc mòlt)
  • Una mica de sal
  • Una mica de pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Rentem les figues, les escorrem i les fem en quatre talls.
Escalfem el forn a 180 graus i posem les figues durant 20 minuts.
Rentem i escorrem les endívies. Els hi tallem el petit tronc i les tallem a rodelles.
Agafem les llesques de pernil i en fem trossos.
Ara anem a emplatar, en una plata per servir hi posem els ingredients escampats i barrejats.
Per últim, amanim el conjunt amb una mica de vinagreta i salpebrem una mica.

40min

Notes

Si és a l'hivern, aquesta amanida es pot escalfar una mica i també és molt bona.
A l'estiu agrada més tèbia o deixada refredar.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4938 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!