Amanida d'alvocat, dàtils, arbequines, i formatge de bola, amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un alvocat
  • Un quart de formatge de bola vermell
  • 200 grams, de dàtils sense pinyol
  • 200 grams, d'olives arbequina
  • Vinagreta d'anxoves [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Un bol de vidre mitjà
Una safata plana, de porcellana blanca
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament en el bol, fiquem les olives i els dàtils tallats en dues meitats a lo ample.
A continuació, traiem la pell vermella del formatge, el tallem a quadradets menuts, i els afegim en el bol, amb la resta d'ingredients. Ja per acabar, pelem l'alvocat, traiem el pinyol, i el tallem a quadradets menuts.
Tot seguit ho afegim en el bol, ho reguem tot plegat amb la vinagreta d'anxoves, i ho remenem tot ben remenat.
Seguidament, ho fiquem a la safata de porcellana blanca, i ja ho tindrem disposat per treure a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1943 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: