Patates bullides amb pell, fregides i untades amb allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis patates de mida mitjana
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un morter d'allioli fet a mà [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, rentem a raig d'aixeta les patates i les posem a coure en un cassó amb aigua i sal. Quan són cuites al " dente ", les tallem en rodelles de dos dits de gruix i les fregim en una paella amb oli d'oliva. Quan ja són daurades, les retirem i les anem posant a la safata de porcellana. A part, fem l'allioli com explico a la meva recepta, i tot seguit untem les patates amb allioli, les espolsem amb una mica de julivert picat, i ja les podrem servir.

1h

Notes

Aquesta recepta la podem fer servir com a primer plat, guarnició, o per fer l'aperitiu.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3957 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: