Galtes de porc a la brasa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Galtes de porc petites, que a la carnisseria ens preparen i poleixen per fer a la brasa.
  • Llenya d’alzina
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva

2 racions

Elaboració

Preparem una bona brasa amb llenya d’alzina, els troncs més aviat prims.
Fem uns talls en creu a cada galta. Salpebrem les galtes i les untem amb oli.
Les col.loquem a la graella de la barbacoa , primer en posició alta (no molt a prop de la brasa), és a dir, calor moderada, ja que es tracta d’una carn fibrosa i tarda força temps a coure’s.
Durant la cocció, anem donant voltes a les galtes i hi posem una mica d’oli. Si la brasa ens fa flama, hi tirem un bon grapat de sal i llestos. Passats uns 20 minuts, baixem la graella a una posición més baixa i deixem coure uns 10 minuts més. Depèn del gust de cadascun.
Ja es por servir el plat, dues galtes per persona, normalment acompanyat amb una bona amanida.

35min


Recepta de cuina de Galtes de porc a la brasa

En el plat per degustar-les.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9311 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: