Timbal de patata i ceba amb butifarra esparracada, pebrot escalivat i ou poché

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 1 ceba
  • 2 pebrots escalivats
  • 4 ous
  • Oli
  • Sal i pebre
  • Julivert
  • 2 butifarres amb all i julivert

4 racions

Elaboració

Posarem a coure les patates i la ceba en una paella amb oli, les courem molt a poc a poc, jo he trigat més de mitja hora, penseu que han de quedar ben toves. A part courem les butifarres, sense la tripa, és a dir que només farem servir la carn picada. Un cop cuites, amb l'ajuda d'una forquilla la desfarem bé. Els pebrots escalivats els podrem tenir preparats d'un dia per l'altre. Per fer-los només caldrà coure'ls al forn amb un bany d'oli i all en pols durant uns 40 minuts a 180º. Farem els ous poché. Abans de servir, barrejarem bé les butifarres amb les patates i la ceba ja cuites. Només ens cladrà emplatar, agafarem un aro rodó d'emplatar i hi posarem una base de la barreja de patates, cebes i butifarra, apretarem una mica amb una cullera per evitar que se'ns desfaci al treure'l. per sobre hi posarem unes tires del pebrot escalivat i finalment l'ou poché i una mica de julivert picat. Ja veieu que és un plat molt senzill de fer però impactant, espero que us agradi.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8523 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: