Canelons de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 plaques de canelons
  • 250 gr. de tonyina en llauna
  • 2 ous durs
  • 200 gr. de ceba
  • 3 cullerades d'oli
  • 2 cullerades de tomàquet fregit (pel farcit)
  • 3-4 cullerades de tomàquet fregit (per la bexamel)
  • 50 gr. de formatge ratllat
  • Unes puntes de mantega (per gratinar)
  • Sal
  • Salsa bexamel

4 racions

Elaboració

Coure les plaques de canelons, segons les instruccions de l'envàs.
En una paella, posar l'oli a escalfar. Afegir la ceba ben picada i fregir uns 5 minuts.
Retirar la paella del foc i afegir les 2 cullerades de tomàquet fregit, la tonyina escorreguda i esmicolada i els ous durs picats. Barrejar bé i rectificar de sal, si cal. Farcir els canelons amb la pasta resultant.
Fer la salsa bexamel i un cop feta afegir les 3 ó 4 cullerades de tomàquet fregit, perque quedi de color rosat.
Cobrir els canelons amb la bexamel, posar una capa fina de formatge ratllat i unes puntes de mantega i gratinar.

1h 30min

Notes

Queda molt bé servir en cassoletes individuals, ja que d'altra manera al passar els canelons de la safata del forn als plats és molt fàcil que es trenqui algun i que el gratinat no quedi tan maco.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4812 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: