Caipirinha

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llima dolça tallada en 8 trossos
  • 2 culleradetes de sucre
  • 56 ml de cachaça
  • Gel picat

Elaboració

En un got baix i ample, poseu els trossos de llima i el
sucre. Esclafeu-ho una mica amb una cullera i poseu-hi
gel picat. Afegiu-hi la cachaça, removeu-ho i afegiu-hi
una mica més de gel picat

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

744 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: