Crestes de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de crestes (16 unitats)
  • 2 llaunes de tonyina al natural petites
  • 4 pebrots del piquillo "al ajillo"
  • 1 ceba
  • 4 cullerades de tomàquet fregit
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • 1 ou

Elaboració

Picar la ceba ben petita i sofregir uns minuts (fins que estigui transparent). Afegir els pebrots tallats ben petits, el tomàquet, la tonyina esmicolada i salpebrar. Mantenir a foc mig uns minuts remenant bé i després deixar refredar.
Farcir les crestes, tancar i segellar prement amb una forquilla les vores.
Posar en una safata amb paper de forn i pintar amb ou batut.
Preescalfar el forn a 180º i coure les crestes uns 12 minuts, fins que estiguin daurades.

50min

Per


Recepta de cuina de Crestes de tonyina

Crestes de tonyina

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4170 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: