Pollastre arrebossat amb espècies

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 pits de pollastre sense os
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • 1 cullerada de comí
  • 8 cullerades de pa ratllat
  • 1 ó 2 ous
  • 1 tassa d'oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallar els pits de pollastre a trossos de 2-3 cm. d'amplada i salar.
En un plat fons, barrejar el pa ratllat amb les espècies (pebre vermell dolç i comí). Batre els ous en un bol.
Passar els trossos de pollastre per l'ou, escórrer i passar pel pa ratllat. Arrebossar bé, prement amb les mans per tal que l'arrebosat quedi ben enganxat.
Escalfar l'oli en una paella sense deixar que fumegi i fregir el pollastre fins que estigui ben daurat. Retirar i deixar escórrer un moments sobre paper de cuina abans d'emplatar.

45min

Per


Recepta de cuina de Pollastre arrebossat amb espècies

Pollastre arrebossat amb espècies

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11662 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Teresa Olivé Climent diu:
és una altra manera de menjar pollastre i sobretot als nens els encanta

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: