Licor de cafè

Ingredients

  • dos litres d'aiguardent seca
  • mig kilo de cafè torrat natural (ben molgut)

per a l'almíbar:

  • 1 litre d'aigua
  • 1 kilo de sudre

Elaboració

Deixarem durant 24 hores l'aiguardent i el cafè en un bol ben tapat ( podem utilitzar l'olla a pressió ja que tanca hermèticament)
Per fer l'almíbar: Posarem en un cassó l'aigua a bullir amb el sucre uns cinc minuts aproximadament.
Quan l'amíbar sigui fred, el barrejarem amb la preparació del cafè.
Per acabar ho filtrarem ( podem utilitzar filtres de cafè, de paper.
Ja està llest per al consum.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1602 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Maria pilar biendicho palau diu:
Es una bona recepta. Fàcil i molt bo. Ben fresquet a l'estiu!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!