Espatlla de xai al forn amb patates
Ingredients
- Una espatlla de xai
- Unes quantes cebes de platillo
- Carrotes
- Un porro
- Una fulla d'api
- Una cabeça d'alls
- Un parell de patates petites
- Un gotet de conyac
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
- Un raig dolí d'oliva
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Una plata de forn i un ganivet de cuina.
Elaboració
							Tallem l'espatlla en dos o tres trossos, la salpebrem i la posem en una plata de forn, amb una mica d'oli, les cebes senceres, les carrotes tallades del llarg, el porro, l'api i la cabeça d'alls. 
Quan tot plegat sigui mig cuit, hi afegim el conyac. 
Les patates, les fregim a part i les posem a la plata de l'espatlla.
Ho deixem coure una estona més i ja estarà.
														
 2h
 2h 
 Etiquetes: 
						Carn
 
						Etiquetes: 
						Carn  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 13815 visites.
 13815 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
								 
								 Jordi Bosch Negre
 Jordi Bosch Negre![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram