Olivada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes quantes olives negres i verdes sense pinyol
  • Uns filets d'anxova confitada
  • Un raig d'oli d'oliva verge
  • Unes especies picades

Utensilis

Un morter per picar i un ganivet.

Elaboració

Prenem un morter i posem les olives a trossos.
Després i afegim els filets d'anxova també a trossos i per ultim afegim unes especies al nostre gust , també picades. Mat-xaquem be tot això fins aconseguir una pasta.
Per acabar lliguem afegint unes gotes d'oli.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4264 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: