Crema de carbasso amb ous de guatlla

Ingredients

  • 4 carbassons blancs (són més gustosos)
  • 2 pastanagues de menat
  • 1/2 ceba de Figueres
  • 8 ous de guatlla
  • Oli d'oliva i mantega
  • Llet o Crema de llet
  • Sal, pebre blanc o verd, aigua bona

2 racions

Elaboració

Tallar els carbassons (jo no els pelo), la pastanaga i la ceba a trosets petits
Posar una cullerada sopera rassa de mantega i un rajolinet d'oli d'oliva dins d'una olla
Afegir les hortalisses i deixar-les coure una estoneta a fí de que agafin el gust dels greixos
Salpebrar a gust
Cobrir d'aigua (jo ja la poso calenta) i deixar que vagi bullint
Quan veiem que ja està cuit, colar les hortalisses reservant tota l'aigua de cocció
Triturar i anar afegint l'aigua de la cocció fins que ens quedi la textura desitjada
Afegir un rajolí de crema de llet i remenar
En un cassó bullir els ous de guatlla durant uns 7 minuts i deixar-los refredar per poder-los pelar fàcilment

45min

Notes

Veureu que no hi poso formatge. Ho faig per no restar protagonisme al carbassó.
Emplateu posant mitjous ous. Els que volgueu


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

632 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!