Magdalenes de Roquefort i nous (Muffins)
Ingredients
- 125 gr d'ou
- 100 gr de sucre
- 60 ml de llet
- 220 ml d'oli d'oliva verge extra
- 210 gr de faria fluixa
- 7g de llevat químic
- 5 gr de sal
- 1 porció de formatge roquefort
- Nous trossejades
 12 racions
 12 racions
Utensilis
Motlles per a magdalenes i batedor de barilles elèctric i/o manual
Elaboració
							Amb el batedor de barilles (manual o elèctric) batre els ous i el sucre.
Reduir la velocitat i afegir la llet al batut d'ou i sucre. Incorporar l'oli batent a la mateixa velocitat.
Barrejar a part la farina amb el llevat  i anar-ho afegit a poc a poc i batent a velocitat lenta  fins que s'aconsegueix una massa homogènia i sense grumolls, llavors augmentar la velocitat de les barilles i batre 2 o 3 minuts.
Tapar la massa amb un drap i deixar-la reposar a la nevera durant 1h com a mínim. Podem deixar-la fins l'endemà sense cap problema.
Quan acabi el temps de repòs, remenar enèrgicament amb el batedor de barilles manual.
Preescalfar el forn a 250 ºC
Omplir els motlles només fins la meitat de la seva capacitat amb la massa. Es pot utilitzar tant una mànega pastissera com una cullera.
Posar a cada motlle uns trossets de formatge Roquefort i les nous que també hem trossejat. 
La quantitat serà  a gust de cadascú tot i que s'ha de tenir en compte que el formatge Roquefort en excés dominarà tots els sabors.
Acabar d'omplir els motlles fins la seva màxima capacitat amb més massa de magdalenes.
Tornar a posar trossets de nous per finalitzar.
Introduir-les al forn a 210 ºC entre 15 i 17 minuts aproximadament.
														
 1h
 1h 
Notes
Si no teniu motlles de silicona i heu d'utilitzar els de paper, perquè no es deformin o decantin podeu posar els papers dins d'una tassa de cafè o gotet que privarà que s'eixamplin més del compte.
Aquestes magdalenes també són bones trossejades i posades al centre d'una amanida.
 Etiquetes: 
						Berenar  Esmorzar
 
						Etiquetes: 
						Berenar  Esmorzar  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2557 visites.
 2557 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									 Miriam Pujol
 Miriam Pujol![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  
  Flam
 Flam
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram