Boles de formatge empanades amb llavors de carabassa
Ingredients
- 3 cullerades de llavors de carabassa
- 150 grams d'espinacs de fulla (sense tiges)
- 150 grams de nous d'anacard
- 40 grams de pinyons
- 100 grams de formatge dovella o parmesan
- ½ culleradeta de sal, iodada
- 2 dents d'all
- 2 culleradetes de suc de llima, recentment espremut
4 racions
Elaboració
espremut
Tritura les llavors de carabassa, torrades en una paella sense grassa i col·loca sobre un plat pla.
Tritura els ingredients restants amb la liquadora, fins a obtenir una massa.
Amb la massa enganxosa, forma 4 boles de mida igual i cobreix amb les llavors de carabassa triturades.
Tapa amb un embolcall hermètic amb plàstic de cuina, fins que es consumeixi, de manera que les boles de formatge no s'oxidin i es tornin d'un color marró.
A la nevera es conserven perfectament almenys, de 4 a 5 dies.
Serveix amb una amanida i pa ben tendre.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1354 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c