Boles de formatge empanades amb llavors de carabassa
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 cullerades de llavors de carabassa
- 150 grams d'espinacs de fulla (sense tiges)
- 150 grams de nous d'anacard
- 40 grams de pinyons
- 100 grams de formatge dovella o parmesan
- ½ culleradeta de sal, iodada
- 2 dents d'all
- 2 culleradetes de suc de llima, recentment espremut
4 racions
Elaboració
espremut
Tritura les llavors de carabassa, torrades en una paella sense grassa i col·loca sobre un plat pla.
Tritura els ingredients restants amb la liquadora, fins a obtenir una massa.
Amb la massa enganxosa, forma 4 boles de mida igual i cobreix amb les llavors de carabassa triturades.
Tapa amb un embolcall hermètic amb plàstic de cuina, fins que es consumeixi, de manera que les boles de formatge no s'oxidin i es tornin d'un color marró.
A la nevera es conserven perfectament almenys, de 4 a 5 dies.
Serveix amb una amanida i pa ben tendre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1939 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.