Costella de bou al forn
Ingredients
- Una costella de bou
- Oli d'oliva
- Sal
- Alls
 1 racions
 1 racions
Utensilis
Una plata de forn i un bon oli d'oliva.
Elaboració
							Una manera ben fàcil de menjar una bona costella de bou és a la brasa, però com a alternativa a la brasa hi ha una altra cocció que surt molt bona la costella de bou. Posem la costella en una plata de forn i la salem, posem un raig d'oli d'oliva i uns alls sense pelar i una mica aixafats. 
Escalfem el forn a 120 graus i posem la plata al forn i fem coure deu minuts per cada costat de la costella. 
Un cop fet això, posem el forn a tope de temperatura i fem coure un minut per cada costat de la costella. 
Traiem del forn i de seguida a gaudir de la costella de bou.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Carn
 
						Etiquetes: 
						Carn  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4235 visites.
 4235 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram