Carpaccio de gambes amb olivada

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 9 Gambes pelades i crues
  • 50 cl d'oli d'oliva verge extra
  • Una mica de sal grossa
  • Una mica de pebre negre mòlt
  • Una mica se suc de llimona
  • 8 Torrades de pa molt fi
  • Olivada

1 racions

Elaboració

-Posem les 9 gambes sobre paper transparent i les aixafem fins que quedin totalment planes
-Les tapem amb paper transparent i les congelem.
-Una vegada congelades, treiem i retirem el paper, les posem sobre un plat i afegim la llimona, el pebre, l'oli, la sal grossa i per sobre l'olivada
-Acompanyem el plat amb torrades molt fines.

20min


Recepta de cuina de Carpaccio de gambes amb olivada

Olivada.

Recepta de cuina de Carpaccio de gambes amb olivada

Carpaccio de gambes amb olivada.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2141 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: