Cloïsses amb mongetes del ganxet

Ingredients

  • 700 g de cloïsses gallegues fines
  • 500 g de mongetes cuites
  • 50 ml d’oli
  • 5 g d’all (una culleradeta)
  • 5 g de julivert (una culleradeta)
  • 100 ml de vi blanc

4 racions

Elaboració

Coem les mongetes a la manera clàssica i les guardem d’un dia a l’altre amb el seu suc. En una paella de la mida de la quantitat de cloïsses, 'hi posem l’oli i la meitat de l’all i julivert amb les cloïsses, i ho escalfem tot junt.
Quan l’all comenci a coure, hi tirem el vi blanc i ho deixeum evaporar una mica. Hi afegim les mongetes cuites i ho lliguem com si fos un pil-pil. Si hi falta suc, hi afegim una mica d’aigua (segons el suc, si és més o menys espès). Ha de quedar sucós, però no clar. Hi afegim la resta del julivert i de l’all. Quan les cloïsses siguin obertes, les traiem del foc perquè no es coguin més. Servim el plat ben calent.

30min


Recepta de cuina de Cloïsses amb mongetes del ganxet

Cloïsses amb mongetes del ganxet.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3588 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: