Ous remenats amb mongetes del ganxet i melmelada de ceba, amb triangles de pa fregit

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Melmelada de ceba, per a quatre persones ( la trobareu a les meves receptes )
  • Vuit ous batuts
  • 300 grams de mongetes del ganxet, cuites
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Quatre llesques de pa de motlle, fregides, tallades en triangles

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fregim els triangles de pa de motlle, i els reservem damunt un paper de cuina.
Seguidament, en una paella gran, saltegem les mongetes del ganxet, afegim la melmelada de ceba, i tot seguit afegim els ous batuts, tot remenant-ho amb l'espàtula de fusta fins que els ous estiguin cuallats al nostre gust.
Seguidament, ho fiquem a la safata de porcellana amb els triangles de pa fregit pel voltant dels ous remenats, ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podrem treure-ho a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1068 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: