Cargols de mar bullits a la vinagreta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns 24 cargols de mar (no del tipus punxencs)
  • Sal
  • Fulla de llorer
  • Grans de pebre negre

Per a la salsa vinagreta:

  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre mòlt
  • Mostassa
  • Vinagre

2 racions

Elaboració

Posem una olla grossa amb aigua a bullir. Quan arranqui el bull, i tirem un bon grapat de sal, una fulla de llorer i uns grans de pebre negre. A continuació, hi posem els cargols que hauran de quedar coberts d'aigua. Deixem bullir 15 minuts, passat aquest temps els colem.
Per fer la vinagreta posem en un túrmix, oli, sal, pebre negre mòlt, un rajoli de vinagre i una cullerada de mostassa.
Un cop temperats els podem servir amb la vinagreta a part.

25min


Recepta de cuina de Cargols de mar bullits a la vinagreta

En el plat per degustar-los.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7081 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: