Fideus a la cassola

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Fideus del nº 2
  • Oli
  • Sal
  • Colorant alimentari
  • Ceba
  • Tomàquet
  • Costella de porc a trossos
  • Manzanilla
  • Aigua
  • Picada

4 racions

Elaboració

En una cassola, ja sigui de fang o tipus paella hi posem un bon raig d'oli d'oliva i hi marquem les costelles de porc. Un cop marcades, tenim dues opcions, o sofregir la seva i el tomàquet amb la carn o treure-le i fer servir el mateix oli per sofregir-ho a part. Queda bo de les dues maneres.
Hi afagirem un rajolí de vi de manzanilla que li dóna molt bon gust, i també afegirem una picada que haurem fet amb all i julivert, pinyons, ametlles i avellanes i una mica de pà sec. Deixem que faci xup xup 5 minuts i llavors hi posem els fideus, jo acostumo a posar 5 grapats per 3 o 4 persones. Afegim aigua calenta i sal amb colorant alimentari, que els cobreixi i anem vigilant la cocció, si veiem que es queden sense n'hi afegim més.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1974 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: