Sardines al forn

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de sardines-Una llimona-Un raig d'oli-Una cullerada de pa ratllat-Quatre grans d'all-Julivert-Fulles de llorer-Pebre-Sal-

4 racions

Utensilis

Una escorredora,una plata per forn i un morter .

Elaboració

Netegem de tripa les sardines , les rentem i les posem a escórrer. Les salpebrem i exprimim a sobre les sardines. El suc de llimona. Després les em-papem amb oli cru i les passem per pa ratllat barrejat amb all i julivert picats. Les posem en una plata de forn, amb el fondo untat amb oli. Les remullem amb mes oli per sobre, les cobrim amb fulles de llorer i les posem al forn calent. Quant veiem el pa ratllat torrat, les sardines estaran.

30min

Notes

Per descomptat que la sardina ha de ser el mes fresca possible , i a mes a mes, si es grossa millor.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8124 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Òscar Aguilera diu:
Jo afegeixo julivert. Bonissimes!!!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: