Costelles de cabrit amb salsa

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 10 o 12 costelles de cabrit –2 alls-2 nyores-1 llesca de pa-1 got de vi blanc-Julivert-1 bitxo-

2 racions

Utensilis

Una paella grossa, unes pinces de cuina, una cullera de fusta per remenar, un morter per la picada i una plata per servir.

Elaboració

Fregim dos alls , dues nyores i una llesca de pa ; ho reservem en un morter. Després fregim el cabrit , i quant sigui ros i afegim el vi blanc . Un cop fregit tot, fem una salsa , picant en el morter , els alls , les nyores , el pa fregit , un gra d'all cru , julivert i un trosse't petit de bitxo. Ho piquem tot plegat fins aconseguir una salsa fina. Ho tirem per sobre del cabrit i donem unes voltes al foc lent.

1h

Notes

Aquesta ma la van xivar i m'han passat la foto.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2461 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: