Coc de taronja
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ous
- 2 gotets de suc de taronja
- 1'5 gotet d'oli de girasol
- 4 gotets de sucre
- 6 gotets de farina
- 1 sobre de llevadura en pols
- Taronja ratllada
Elaboració
Separar les clares dels rovells. Batre els rovells amb el sucre, fins
aconseguir una massa esponjosa. Incorporar la pell de la taroja ratllada
l'oli, i el suc de la taronja. Per últim afegir la farina amb la llevadura
(sempre passant-la abans per un sedás) A l'ultim moment, incorporar les
clares muntades a punt de neu i mesclar-ho tot amb molt de conte.
Forrar una safata amb paper de barba i posar la mezcla. Introduir al forn
previament escalfat i coure a 150/160 º depenent del forn entre 35 i 40
minuts
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1886 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim