Torrades de Santa Teresa
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Pa
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Pa dur
- Llet
- Canyella
- Ous
- Sucre
Elaboració
							Bullir la llet amb un canó de canyella
Abocar-la en un bol ample o una plata per amanides
Tallar llesques de pa dur de mida "normal" i deixar empapar
Posar a escalfar una paella a mig foc amb oli d'oliva
Batre un o dos ous en funció de la quantitat de torrades que pensem fer
Escórrer una mica el pa que tenim amb la llet
Passar-lo per l'ou batut i fregir-lo
Retirar-lo de la paella i posar-lo en una escorredora a fi de que tregui l'oli sobrant
Afegir sucre a gust i
Bon profit!
														
 20min
  20min 
Notes
No he posat quantitats ja que cadascú farà sobre necessitats.
Recepte a l'antiga, sense cap mena d'innovació.
Dedicada a la Maite Fibla que és qui me l'ha passat
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2055 visites.
 2055 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 Altres
 Altres Llegums i verdures
 Llegums i verdures Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Remenat
 Remenat 
  Ous i làctics
 Ous i làctics
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram