Café irlandès

Ingredients

  • 2 a 4 culleradetes de whiski
  • 1 culleradeta de sucre( millor de canya)
  • Cafè molt fort

Elaboració

Crema fresca batuda "en chantilly" (nata ensucrada i freda).
Humitejar les copes del cafe irlandés amb aigua freda, introduir
el whiski i el sucre, i tot seguit, flamejar (opcional). Abocar
damunt el café fins a dos cm, de la vora superior de la copa.
Disposar delicadament la nata per damunt


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

868 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, per cuinar bé no cal ser professional com diu vostè, tant sols cal estimar-se la cuina, i fer les receptes tant curoses com fa voste. I una cosa molt important ! escriure les receptes en català !, que per això la wweb es diu: receptes.cat.Per si vol contactar amb ni, el meu email és: joaquimllb45@hotmail.com. Rebi una abraçada. Quim Lleonart.
Montserrat Bosch Masdeu diu:
Completament d'acord,Quim Lleonart,us segueixo a tots vosaltres,i estic encantada.
Una abraçada per tots i totes
Montserrat Bosch Masdeu diu:
He fet un blog de cuina que es diu cuinadecasameva.com i segueix Cuina per tots
Com que soc nova en aixó no se com fer-ho per entrar el meu blog aqui.Demano ajuda!!
Una abraçada a tot-hom


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: