Pa de pessic de poma amb canyella

Ingredients

  • 2 pomes
  • 200 gr. de farina
  • 200 gr. de mantega
  • 200 gr. de sucre
  • 3 ous
  • 1 culleradeta de llevat
  • 1 culleradeta de sucre avainillat
  • 2 culleradetes de canyella en pols
  • Sucre glass

8 racions

Elaboració

Barrejar en un bol gran la mantega estovada amb el sucre. Afegir els ous sencers, d'un en un, i remenar per tal que quedin ben integrats.
Afegir la farina i el llevat tamisats i seguir remenant fins a obtenir una pasta homogènia.
Incorporar el sucre avainillat, una culleradeta de canyella en pols i les pomes pelades i trossejades.
Abocar aquesta massa en un motlle untat amb una mica de mantega i lleugerament enfarinat.
Coure el pa de pessic al forn, preescalfat a 175°C, durant 40 minuts o fins que estigui una mica daurat a la superfície.
Empolvorar el pa de pessic amb el sucre glass barrejat amb una culleradeta de canyella en pols.

1h 30min

Notes

Si no es vol trobar els trossos de poma dins el pa de pessic, es pot ratllar la poma.

Per


Recepta de cuina de Pa de pessic de poma amb canyella

Pa de pessic de poma amb canyella (sense empolvorar)

Recepta de cuina de Pa de pessic de poma amb canyella

Pa de pessic de poma amb canyella (empolvorat amb sucre i canyella)

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5461 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: