Pasta de full farcida de formatge Camembert o Brie i poma amb pinzellades de canyella i nou moscada

Ingredients

  • Un formatge Camembert o Brie (ha de ser rodó) sencer
  • Una poma
  • Un full de pasta de full rodona
  • Canyella en pols
  • Un ou

4 racions

Elaboració

Obrim per la meitat el formatge Camembert o Brie, la part inferior la col·loquem al centre de la pasta de full, que prèviament l'haurem posat sobre un paper de forn . Tallem la poma a talls no massa gruixuts (4 o 5 talls), i els posem sobre del formatge. A sobre de la poma hi posem una mica de canyella en pols (també pot posar-s'hi vainilla), i hi ratllem una mica de nou moscada. Tanquem el formatge amb la part superior. Partint del formatge, marquem a fons la pasta de full en triangles, i els anem enganxant un a un, procurant que un triangle es sobreposi una mica amb l'altra i que la part de dalt quedi ben tancada. Batem un rovell d'ou i amb un pinzell de cuina ho pintem tot, excepte la part de sota. El forn el tindrem a 180 graus, i en posició = ho tindrem entre 12-15 minuts aproximadament, fins veure que la pasta de full està dorada. Aconsello deixar refredar abans de menjar, perquè el formatge amb l'escalfor es fon i faria de mal tallar.

30min

Notes

Aconsello un vi Chardonnay o Sauvignon Blanc, molt adequats per aquest tipus de formatge.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2089 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: