Pasta de full farcida de formatge Camembert o Brie i poma amb pinzellades de canyella i nou moscada
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un formatge Camembert o Brie (ha de ser rodó) sencer
- Una poma
- Un full de pasta de full rodona
- Canyella en pols
- Un ou
4 racions
Elaboració
Obrim per la meitat el formatge Camembert o Brie, la part inferior la col·loquem al centre de la pasta de full, que prèviament l'haurem posat sobre un paper de forn . Tallem la poma a talls no massa gruixuts (4 o 5 talls), i els posem sobre del formatge. A sobre de la poma hi posem una mica de canyella en pols (també pot posar-s'hi vainilla), i hi ratllem una mica de nou moscada. Tanquem el formatge amb la part superior. Partint del formatge, marquem a fons la pasta de full en triangles, i els anem enganxant un a un, procurant que un triangle es sobreposi una mica amb l'altra i que la part de dalt quedi ben tancada. Batem un rovell d'ou i amb un pinzell de cuina ho pintem tot, excepte la part de sota. El forn el tindrem a 180 graus, i en posició = ho tindrem entre 12-15 minuts aproximadament, fins veure que la pasta de full està dorada. Aconsello deixar refredar abans de menjar, perquè el formatge amb l'escalfor es fon i faria de mal tallar.
30min
Notes
Aconsello un vi Chardonnay o Sauvignon Blanc, molt adequats per aquest tipus de formatge.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2532 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies! no pensava que una recepta tan senzilla tingués tants vots.
Moltes gràcies amic Quim. De ben segur que la miraré.
Amic Joan, jo preparo un taboulé similiar, però enlloc de posar-hi tomàquet natural, i poso tomàquet deshidratat, al que...
Moltes gràcies amic Quim, perdona que no t'hagi constestat abans, pero he estat aquests dies fora.
Bon dia Alicia: Ahir vaig preparar el pastís de la teva recepta i fa molt bona pinta. Avui ens el menjarem per dinar. Jo com...