Fideus a la cassola

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500grams de fideus-Dues tires de costello de porc-Quatre salsitxa-Dotze talls petits de pollastre-Un raig d'oli-Un pols de sal-Dues cebes –Dues tomates-Un litre de brou o aigua-

3 racions

Utensilis

Una cassola fonda, una altra pel brou i una cullera de fusta.

Elaboració

Primer de tot hem de tenir la carn trossejada. Passem a posar una cassola al foc amb una mica d'oli i sofregim be tota la carn una mica salada; i la reservem en un plat. Després en la mateixa cassola i oli, i fem un sofregit de ceba i tomata. Un cop tinguem el sofregit fet i afegim la carn i donem unes voltes uns minuts. Tindrem a punt el brou bullent. Afegim els fideus a la cassola i donem unes voltes , i seguidament afegim el brou bullent , remenem una mica i tapem la cassola. Ha de coure uns vint minuts ; que anirem remenant de tant en tant.

1h

Notes

Poso una hora de temps mes o menys depenent del que trigui el sofregit.


Recepta de cuina de Fideus a la cassola
Aqui estàn els fideus a mig coure.
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1519 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: