Ous TESSA

Ingredients

  • 12 ous
  • 1/2 ceba
  • 2 salsitxes
  • 1/2 poma
  • Els rovells dels ous
  • Beixamel
  • 500 llet
  • 2 cullerades soperes de farina
  • Oli, sal, pebre, un polsim nou moscada

6 racions

Utensilis

Tant es pot fregir a la paella com fer a la thermomix

Elaboració

Bullim els ous millor la nit abans, s'obren pel mig, es separa la clara del rovell, es reserva la
clara per omplir, es fregeix la ceba, les salsitxes, la poma i els rovells
Un cop tot barrejat s'omplen les clares
A continuació es fa la beixamel i es tira per sobre els ous, es posa el formatge i una mica de
mantega i a gratinar

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1822 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: