Croquetes d´oliva

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Olives verdes sense pinyol-1ou-1ceba-50grs de mantega-1/2lt de llet-100grs de farina-Pa ratllat-Oli d'oliva-Sal-

4 racions

Utensilis

Un cassó petit,una escorredora,un ganivet per trossejar,i una paella.

Elaboració

Primer de tot , bullirem uns minuts les olives en un casso amb aigua ; a fi que perdin una mica la salabror. Un cop bullides , les escorrem i les piquem una mica , sense formar una pasta , però que quedin trossejat petits. Posem una paella al foc i posem la mantega a fondre ; I afegim la ceba ben picada ; un cop daurada afegim les olives , la farina , una mica de sal i sense deixar de remenar anem afegint la llet i remenem uns minuts sense parar. Un cop veiem la massa ben barrejada , retirem del foc  i posem a refredar en un recipient. Un cop freda la massa , formem les croquetes i les passem per ou batut , pa ratllat i les cuinem en una paella amb oli ben calent.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2051 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: