Filet "bonica" de porc a la taronja

Ingredients

  • 6 talls de filet (tallades de la punta del filet de porc)
  • 1/ 2 llimona
  • 2 taronges
  • 2 cullerades de suc del rostit
  • 3 centilitres de curaçao
  • 2 cullerades de crema de llet espessa
  • 60 gs de mantega
  • Un pesssic de caiena
  • Sal, pebre

6 racions

Utensilis

Preparació 15 minuts

Elaboració

Esprémer una de les taronges i la mitjana de llimona.
Rentar i esbandir la segona taronja i tallar-la a rodanxes.
Escalfar 40 gs de mantega en una cassola; un cop ben calent posar a sofregir els filets; condimentar i deixar que es daurin bé per una cara, després donar-los la volta perquè es daurin per l'altra.
Mentre es couen els filets, escalfar la resta de la mantega; coure durant 5 minuts les rodanxes de taronja en aquesta mantega calenta, a foc mitjà.
Escalfar amb aigua molt calenta una font de servir; eixugar-, col·locar els filets i envoltar amb rodanxes de taronja; mantenir la font calenta.
Abocar la mantequillla que ha servit per escalfar les rodanxes de taronja a la cassola on s'han cuit els filets.
Desglacar la cassola amb el suc de taronja i de llimona; afegir el Curaçao i la crema de llet, escalfar a foc viu, rascant el fons de la cassola amb la cullera de fusta perquè no s'enganxi.
Afegir el suc del rostit, posar una mica de caiena, i barrejar.
Cobrir els filets amb aquesta salsa.
servir calent

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1622 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: