Arros amb bolets de tardor

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Oli d'oliva
  • 150 gs de rovellons
  • 150 gs de girgoles
  • 150 gs de llanega blanca
  • 1 ceba
  • 2 alls pelats
  • 1 pebrot verd
  • 1/4 de pebrot vermell
  • 400 gr de arros
  • Sal

4 racions

Elaboració

Renteu els bolets per separat. Talleu-los a talls petits. Escalfeu un
parell de litres d'aigua. Quan arrenqui el bull, escaldeu-hi tots els
bolets. Reserveu el brou resultant.
A part, sofregiu en una cassola(si pot ser de terrisa)la ceba trinxada
amb un raig d'oli d'olva, incorporeu-hi els bolets i deixeu-ho coure
un parell de minuts.
A mitja cocció, poseu-hi els alls laminats i els pebrots tallats a daus
petits.
Quan estigui tot aquest sofregit ben confitat i els bolets hagin deixat
anar suc, tirem l'arros i remeneu bé. Aneu afegint-hi el brou del bolets
i ho deixeu coure 8 minuts a foc fort. Tot seguit, ho salem i ho fem
coure uns minuts mes a foc baix fins que l'arros estigui a punt
a de queda un poc sucós


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6144 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: