Anguila en suc

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg anguiles
  • 1 ceba
  • 2 tomáquets
  • Pesteta (bitxos)
  • 3/4 l aigua
  • Para la picada
  • All
  • Julivert
  • Safrá
  • Sal

Elaboració

Sofregir la ceba els tomáquets i bitxos, 5 minuts a foc lent després
es posa i'aigua el safrá i les anguiles, es deixa coure 20 minuts
s'afegeix la sal i la picada d'all i julivert


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1672 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: