Sopa de rossinyols
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 2 cebes grosses
- 1 quilo de rossinyols
- 1 litre de brou d'au amb vegetals
- 1 cullera sopera de farina
- 2 llesques de pa del dia abans
- Sal
- 12 ametlles torrades
- 1 gra d'all
- Julivert
- Mantega
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Posem una cassola al foc amb la mantega a fondre.
Quan sigui fosa i posem la ceba a rodelles molt fines i ofeguem.
Quan comenci a daurar la ceba, i afegim els bolets, donem unes voltes i afegim la cullera de farina.
Un cop que els bolets hagin absorbit quasi tota l'aigua, afegim el brou i el pa tallat a trossos.
Bullim durant una hora.
Uns minuts abans de servir la sopa, afegim les ametlles picades,el gra d'all picat i el julivert picat, tot diluït amb una mica de brou.
Donem una mica més de cocció durant deu minuts i retirem del foc.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Bolets
 
						Etiquetes: 
						Bolets  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6536 visites.
 6536 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Sopa
 Sopa Altres
 Altres Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram