Pollastre amb verduretes

Ingredients

  • 2 pits de pollastre tallats a daus
  • 400 gs de xampinyons
  • 4 pastanages
  • 1 pebrot verd
  • 1 culleradeta de café de gengibre picat
  • 1/2 copeta d'Oporto
  • Oli d'oliva,sal pebre

3 racions

Elaboració

Per començar, rentarem les verdures, les pastanages en mitges llunes, els xampinyons, a quarts, el pebrot, treurem les llavors i el tallarem a rodanxes. Posem les verdures a coure en una casssola amb un raig d'oli d'oliva, el gengibre picat. Procurem no passar-nos perqué el gengibre té un gust molt intens, i si n'hi possem massa anul-lará el gust dels altres ingredients.
Mentres es couen les verdures, salpebrem el pollastre tallat a daus i el fregim amb molt poc oli en una paella a part.
Un cop el pollastre estigui ben rosset, l'afegim a la cassola amb les verduretes i reguem tot amb una mica d'Oporto.
Abaixem el foc, tapem la cassola i dei-xem coure durant 2 minuts.
Passat aquest temps, podem apagar el foc i servir

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

934 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!