Llomillet al porro

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 gr. de llomillets tallats a rodanlles
  • 2 porros
  • 50 gr. de farina
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Una copa de vi blanc

Elaboració

Salpebrar el llomillet, enfarinar, i fregir una mica.
Tallar el porro a rodanxes, i les aixafem.
Fregir el porro molt a poc a poc, quant estigui daurat, afegir el llomillet.
Deixar que vagi coent tot junt a poc a poc durant 5 minuts.
Tirar la copa de vi blanc i uns 250 cl d’aigua.
A foc lent durant 20 a 30 minuts, veurem que el porro es desfà i queda un brou compacte.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2254 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: