Llomillet al porro
Ingredients
- 500 gr. de llomillets tallats a rodanlles
- 2 porros
- 50 gr. de farina
- Oli
- Sal
- Pebre
- Una copa de vi blanc
Elaboració
Salpebrar el llomillet, enfarinar, i fregir una mica.
Tallar el porro a rodanxes, i les aixafem.
Fregir el porro molt a poc a poc, quant estigui daurat, afegir el llomillet.
Deixar que vagi coent tot junt a poc a poc durant 5 minuts.
Tirar la copa de vi blanc i uns 250 cl d’aigua.
A foc lent durant 20 a 30 minuts, veurem que el porro es desfà i queda un brou compacte.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
719 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Com talles l'escarola?
Caram! Ideal pel bon temps.
És molt fàcil de fer Sara, Si el vols treballar una mica també pots estendre i plegar la massa cada mitja horeta. El...
Això es com una hamburguesa vegetal, oi?
El bimi (també és conegut com broccolini, tenderstem o asparation) és un híbrid natural (no ha sigut modificat...