Timbal de llenties i ous escalfats

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 400g de llenties cuites
  • 4 ous
  • 1 ceba
  • 3 pastanagues
  • 2 carabassons
  • 2 fulles de llaure
  • 20g de farina
  • 100ml de caldo de verdures
  • 2 cullerades d’oli
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Pela les pastanagues, despunta els carabassons, talla-ho tot a rodanxes i bull-ho per separat, amb aigua i sal i 1 fulla de llaurer, fins que les verdures estiguin toves.
Pela i pica fina la ceba. Sofregeix-la amb oli.
Posa la farina i la torres uns instants, remenant-la. Tira el caldo i segueix remenant fins que comenci a estar espès.
Esbandeix i escorre les llenties i les afegim a la velouté. Cou 2 o 3 minuts i salpebra.
Posa 4 motlles de rebosteria als plats i omple’ls amb una capa de pastanagues (ben escorregudes), una de carbassó i a sobre un altre capa de llenties.
Retira els motlles i corona cada timbal amb un ou escalfat.

Per coure els ous:

Forra una tassa amb un quadrat de paper film, i greixa-la, trenca-hi dins l'un ou i fes un saquet lligant-lo amb fil de cuina.
Cou els cous amb aigua durant 3 minut, escorre’ls i obre’ls.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

820 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: